Мандатът на Емил Кошлуков като директор на Българската национална телевизия се

...
Мандатът на Емил Кошлуков като директор на Българската национална телевизия се
Коментари Харесай

Обрат! Решението за Емил Кошлуков

Мандатът на Емил Кошлуков като шеф на Българската национална телевизия се удължава допълнително, заяви БНР. Причината е, че журналистът в спортната редакция на Българска национална телевизия и някогашен съперник на Кошлуков за управителния пост Сашо Йовков е обжалвал решението на Административния съд София-област за избора на началник на публичната медия.

В края на май Административният съд отмени като незаконосъобразно решението на Съвета за електронни медии за преустановяване на процедурата за избор на общоприет шеф на Българска национална телевизия и постанови Съвет за електронни медии да се произнесе отново по въпроса за новия началник на националната телевизия. Решението на съда можеше да бъде обжалвано пред Върховния административен съд (ВАС), като Йовков явно се е възползвал от тази алтернатива.
-->
Конкурсът за избор на нов общоприет шеф на Българска национална телевизия се организира през юни 2022 година Нов ръководител тогава не бе определен, а сегашният ѝ общоприет шеф Емил Кошлуков остана на поста, макар изтеклия си мандат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР